15 Mart 2012 Perşembe

Büyük Ünlü Uyumu: CARVALHAL

Serendipity - Geldiği gün pek gürültü koparmasa da Digiturk’un sezon öncesi teknik adamları topladığı programda Carvalhal bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Şansal’ından (kekeç kekeç ıkınması) Rıdvan’ına (Aureillo’ya Oleryo deyişi) yabancı topçu isimlerinde çuvallayan basınımızın en büyük derdi Carlos Carvalhal diyemeyişi oldu. Birden hocanın soyadının okunuşunun çok zor olduğu fikrinde birleşildi. Allahtan hoca imdada yetişti de “bana Carlos deyin yeter!” diyerek rahatlattı tayfayı.

Bunu duydular ya, başta Şansal’ın Sami Yen sansarı  Ömer Güvenç yıllarca karşılarında süklüm püklüm ezildiği teknik direktörlerin hıncını almaya başladı. “Karlos takımın oyunundan memnun musun la bebe!” tadında her maç sonrası ezikliğini törpüledi durdu. Tüm o insaniyetli tavrına rağmen aynı zamanda zeki de olan Carvalhal hiç ara vermeden, takım elbise altına giydiği (kamera boydan almıyor ya) spor ayakkabıları yapıştırdı Güvenç’in suratına “bak yine o uğurlu ayakkabılarını giymişsin”.

Halbuki adamın adı sadece 3 hece KAR-VAL-HAL. Hem büyük ünlü uyumuna da uygun. Ama KAR-LOS da olur tabi. Sevdiğimiz isimlerdendir.
Eğer bu akşam Madrid maçında (tur önemli değil) iyi bir performans koyarsa ortaya benim yazımın başlığı hazır “ÇAKAL KARLOS”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder