26 Nisan 2009 Pazar

Yusuf'un Pası Sana Ne Anlatıyor Holosko?

Eskişehir Spor 0 - Beşiktaş 2

Serendipity - Son beş haftaya girdik. Yani artık geri ödemesiz harcamalar burcundayız. Dikkatli olma zamanıdır. Holosko gibi harcamaya devam ederseniz taraftarı hasretler dükkanında rehin bırakırsınız. Hem kollektivite adına hem oyun adına hem de bu oyunun en bi güzel meyvesi olan gol adına paslaşmak, uygun durumda olana servis yapmak işin birincil şartıdır. Holosko'nun ilk yarıda iki pozisyonu harcaması gerçekten çileden çıkarıcıydı. Yusuf'un Doğa'yı üç kez çalımladıktan sonra çizgiden kendisine yaptığı servisi iyi değerlendirmeli Holosko. O gol kağıt üzerinde kime yazılırsa yazılsın, belleklere Yusuf'un doğasına uygun bir güzellik olarak kazındı.

Mustafa Denizli ne düşündü bilmiyorum. Serdar Özkan'ın ilk onbirde Bobo'nun yedekte sahne almasını anlamak mümkün değil. Şaka değil, gerçekten beş hafta kaldı. Vakit varyete vakti değil. Oturmuş tertip neyse onu bozup son virajda arabayı devirmenin alemi yok.

Takım Denizli'nin geldiği ilk haftalar gibi oynamaya başladı. Sanki Sivas'ın kazanması bizimkilerin kafasında bu iş olmayacak vehmini büyütmüş gibi görünüyor. Kupa maçında kafası ligde bir takım görüntüsü çizmişti Beşiktaş, ama Eskişehir maçında kafası neredeydi anlaşılamadı. Şu aralar Ümraniye'de "kupa kalsın, şampiyon olalım" gibisinden düşünce bulutlarının dolaşıyor olmasından korkuyorum. Sanki ikisi bir arada olamazmış gibi... Üç büyüğün üçünü de şampiyon yapma hevesi, bizi iki cami arasında beynamaz kılmasın.

Kupayı eziklere, ligi şovenlere bırakmayalım inşallah!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder